’t Vlaggenschip – Dukes 2

Door uw ab:

In het televisieprogramma ‘How I Met Your Mother’ is een aflevering over een ‘perfect week’ (S5E14, red.). De invulling van deze perfecte week is niet zo belangrijk. Wat veel relevanter is dat in de laatste aflevering van eerder genoemd volksvermaak gesproken wordt over een poging te doen tot een ‘perfect month’. Dat lijkt natuurlijk compleet onredelijk. Een maand perfectie is te lang, en niet te doen.

Dat dacht ik althans, tot vandaag.

’t Vlaggenschip heeft een prachtige 27 – 10 thuisoverwinning uit bij de Dukes weten te behalen. (Voor details over hoe dat werkt kun je het beste de CWW even bellen.) Daarmee hebben de heren deze maand 15 van de 15 mogelijke punten gehaald! Een ‘perfect month’!

Het was een Kenny van Hummel van een wedstrijd: weinig talent, veel karakter. De lange armen van Paul Kuijpers bleken de mannen uit Den Bosch vier maal te machtig.

Speciale vernoeming voor Joost-Jan Noordegraaf, die na een aantal jaren afwezigheid zijn opwachting voor ’t Vlaggenschip weer mocht maken. Daarbij heeft ‘ie een nieuw seizoensrecord gezet met ’n gemiddelde van 3 tackles per minuut. Als we dat compleet onredelijk extrapoleren, en we er van uit gaan dat Noordegraaf een hele wedstrijd gespeeld zou hebben, betekent dat dat ‘ie 240 tackles gemaakt heeft.

’t Vlaggenschip – Rugby The Dukes 27 – 10. (of 10 – 27. Hoe dan ook.)

Geef een antwoord