’t Vlaggenschip

Het eerste team, ofwel ’t Vlaggenschip van de de USRS bestaat uit ongeveer 25 razend fitte heren en komt uit in de eerste klasse van de Nederlandse rugby competitie. Het team bestaat uit een selectie van studenten en pas afgestudeerden van de Universiteit Utrecht.

Het streven van ’t Vlaggenschip is een top drie notering in de de competitie en wellicht in de toekomst promotie naar de ereklasse. Deze doelen worden gerealiseerd onder leiding van hoofdtrainer en coach, Joost Kuppens, welke sinds 2012 aan onze society verbonden is.

Voor het eerste team geldt een strikt trainingsregime. Van de spelers wordt verwacht dat ze twee keer per week op het veld staan en liefst nog een keer de guns trainen in de gym. Zondags aanwezig, geblesseerd of fit, is een must voor het motto #onefamily.

Hiernaast is uiteraard ook tijd voor gezelligheid en zie je de first XV regelmatig op vrijdagavond een bamischijf naar binnen vouwen omstreeks 3.00uur in het eethuis.

UitslagenĀ van U.S.R.S. 1:

Wil je op de hoogte blijven van de resultaten en komende wedstrijden van de ’t Vlaggenschip klik dan op onderstaande link

Eerste Klasse Heeren